Wednesday, 21 December 2011

My very first Herbalife Royal Caribbean Cruise Vacation

Bismillah

Lamanya tak tulis post baru. Last 8 oct. :o!!

Lama betul berehat. Sementara itu banyak sangat cerita yang nak dikongsi. Seperti korang yang ade facebook aku tau, kami baru je balik dari Herbalife Royal Caribbean Cruise Vacation! Hehehe. All fully paid by herbalife. Kami datang bawak badan dengan beg baju dengan passport je. Duit takde pun xpe. :p

Orang tanya aku, cruise ni pergi mana je? 

What? Melaka and Penang JE? Naik kereta pun boleh.....

oh yes. Sebab tu lah aku tak turun langsung masa sampai Melaka and Penang.. sebab naik kereta pun boleh! The best part about cruise is.......the Cruise itself!! :D 


We have our own room!



Makan semua free! Breakfast, Lunch, Dinner! Between meals kalau lapar pun boleh order room service, unlimited! Banyak-banyak pun takpe!











Aku gila sikit tengok dessert ni, sbb tu banyak gambar dessert. haha. :D

DIi samping itu, banyak activities atas cruise, untuk semua lapisan masyarakat juge! :D


Menikmati Scenery kat luar

Makan ice cream and relaxing

Mandi Jacuzzi

Main mini-golf


Mandi Swimming Pool

Relaxing and honeymooning :p 

Ruang untuk kanak-kanak pun ada 

Shopping duty free! Yay!! Murah jugelah berbanding dgn kat shopping complex kite..
I even bought myself a watch! Alhamdulillah.

Actually ada spa and gym. Aku tak masuk sebab sibuk tak sempat masuk.. so takde gambar.

Alhamdulillah Allah memberi kami peluang untuk qualify vacation luarbiasa dari Herbalife ni. Aku tak pernah terfikir seumur hidup untuk naik kapal macam ni, selalu kita naik kapal terbang je kan? Tapi journey dengan Royal Caribbean Cruise ni mengubah sikit mentaliti aku dari segi cara travel. Boleh imagine kalau nak pergi Europe naik Cruise!? kalau sampai 2 Minggu nak sampai pun, kita sampai dalam keadaan yang relax and being treated Royally! Sangat berbaloi!

Oh well, thats the end of my post untuk kali ni.

Lastly, Gambar qualifiers yang berumur 20-an semua. Gen-H. :) We had so much fun and we hope ramai lagi qualifiers Gen-H yang akan join kami next vacation! Come with us!
(**hasil pendapatan tidak tipikal, keputusan mungkin berbeza-beza)

No comments: