About Us

Bismillah.

Assalamualaikum dear readers,


Terima Kasih kerana sudi singgah di blog kami!


Saya memulakan kerjaya Herbalife sebagai partime coach semasa student. Sewaktu itu saya hanya menjaga 3-5 orang coachee sebulan untuk menurunkan berat badan hanya dengan menukar sarapan mereka.

Kami berkahwin selepas habis belajar dan saya mengikut suami ke Jordan. Ketika itu dia sedang di dalam pengajiannya di peringkat Master. Walaupun di Jordan, saya tetap meneruskan khidmat coaching turun berat secara online. Walaupun jauh coachee tetap dapat hasil!
Alhamdulillah, sehingga kini kami telah membantu ramai untuk menurunkan berat badan di samping mancapai gaya hidup sihat dengan Herbalife. Bukan itu sahaja, kami juga telah melahirkan ramai junior coach dan coaches di bawah organisasi kami untuk membantu lebih ramai orang yang memerlukan khidmat Coach Herbalife.
Kini, saya merupakan ibu kepada 3 orang anak dan bebas bekerja membantu coachee menurunkan berat badan dan mencapai berat ideal, mengikut masa yang saya tetapkan sendiri. Alhamdulillah.

Saya telah mengamalkan pemakanan sihat dan nutrisi Herbalife sejak tahun 2006, dan merasai sendiri perbezaan bersarapan dengan Herbalife berbanding dengan bersarapan berat atau tidak bersarapan langsung. Sejak itu saya sendiri tidak pernah tukar ke sarapan lain lagi.
Saya telah mengandung, berpantang dan bersalin sebanyak 3 kali dengan herbalife, dan telah berjaya menurunkan total 32kg. Alhamdulillah, walaupun mengandung saya tidak risau tentang kenaikkan berat badan saya. Kulit muka saya juga bertambah baik dengan mengamalkan pemakanan sihat dan nutrisi luaran (Skincare) Herbalife.Kini sudah masuk 9 tahun saya menjadi coach turun berat, kesihatan dan perniagaan Herbalife. Jika anda memerlukan khidmat kami, sila hubungi kami. It will be our pleasure to help you!Atau anda boleh whatsapp kami di 
013 889 8959

Sila Like Page Kami di Facebook : Coach AinMusab

No comments: