Turun Berat Selepas Bersalin

Assalamualaikum,

Saya merupakan seorang ibu kepada tiga orang anak. Alhamdulillah, saya telah melalui proses naik turun berat badan sebanyak tiga kali semasa dan selepas mengandung.

Semasa mengandung saya makan ikut selera, tetapi saya tetap mengamalkan shake herbalife setiap pagi sebelum makan sarapan pilihan. Memilih shake herbalife sebagai sarapan semasa mengandung membuatkan saya berasa lebih bertenaga dan tidak cepat penat.

Selepas bersalin, saya akan berpantang seperti biasa, pantang air sejuk, pantang makan, pantang keluar dan sebagainya, sambil mengamalkan produk herbalife. Semasa pantang, badan akan melalui proses recovery selepas bersalin dan memerlukan nutrisi seimbang.

Alhamdulillah, selepas pantang berat saya selalunya terus turun dan saya akan dapat kembali berat ideal yang saya mahukan kurang dari setahun.

Mengandung anak ketiga

Yang terbaru, selepas Bersalin Anak Ketiga, saya berjaya turun 14kg. Alhamdulillah, total penurunan dari anak pertama sehingga anak ketiga ini 32kg!

Saya juga telah membantu coachee di bawah jagaan saya untuk turun berat badan selepas bersalin. Jika anda memerlukan khidmat coaching untuk turunkan berat badan selepas bersalin, hubungi kami! Kami sedia untuk membantu anda mencapai semula berat idaman anda!

Coach AinMusab
Online Weight Loss Coaching
013-8898959


No comments: